Multifunkciós sportpálya burkolatok

A multi sportpálya burkolatok jelentik a legkézenfekvőbb és legpénzkimélőbb megoldást többfunkciós sportpályák létrehozására, sportlétesítmények, iskolák, egyetemek, intézmények, önkormányzatok, stb. számára.

Ezek a pályák adják megoldást a különböző sportjátékok és a hozzájuk rendelt pályaméretek optimális egyesitése,  az univerzális alapanyag összeállitás, a szinezés és pályafestés tekintetében.

Vagyis egy kiváló megoldást kínálunk minden eshetőségre. Tapasztalataink szerint a pályák készitésénél azonban mindig van egy fő funkció, felhasználás amely meghatározó. Ez a funkcionalitás kell meghatározza az alapvető pályafelépitést az alapszerkezetet.

A legáltalánosabb sportpálya felhasználások a tenisz / mini tenisz, netball, kézilabda, kosárlabda, foci, atlétika, tollaslabda.

mint tudjuk ezek a sportok nem ugyanolyan pályafelületet követelnek, de vannak olyan multifunkciós felületek melyek mégis kielégithetik az összes igényt. A felület csúszóssága,/tapadása, keménysége vagy éppen a nem mellékesen izületeket is védő ruganyossága, mely azonban a sebességet is befolyásolja olyan tényezők melyeket kötelező figyelembe venni a pályatervezés során

Kérjük nézzék át és válasszanak az általunk kínált minőségi burkolatokból